Hebben opblaasbare bubbelbaden krachtige jets?

In plaats daarvan blazen ze lucht in de spa om een borrelend effect te creëren', legt Jen uit. Er zijn echter uitzonderingen en het is mogelijk om deze functies in sommige opblaasbare bubbelbaden te vinden.

Hebben opblaasbare bubbelbaden krachtige jets?

In plaats daarvan blazen ze lucht in de spa om een borrelend effect te creëren', legt Jen uit. Er zijn echter uitzonderingen en het is mogelijk om deze functies in sommige opblaasbare bubbelbaden te vinden. Dus, hebben opblaasbare bubbelbaden jets? Het antwoord is ja. Ze hebben wel jets, hoewel niet helemaal op dezelfde manier als standaard permanente bubbelbaden.

Een opblaasbare spa heeft luchtstralen, maar heeft mogelijk geen waterstralen. Permanente bubbelbaden van acryl hebben beide. Als het om een hot tub gaat, is de belangrijkste factor om te overwegen de materialen waaruit ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Veel van onze topkeuzes zijn gemaakt van drielaagse materialen, met geselecteerde opties met l-balkconstructies en dropstitching.

Wat plezier betreft, deze baden variëren van 177 tot 297 gallon capaciteiten, bieden plaats aan 2 tot 7 personen en bevatten 76 tot 170 bubbel- of luchtstralen voor ontspanning en massagemogelijkheden. Verwarming en filtratie is een ander gebied waar opblaasbare bubbelbaden tekortschieten. Bij gebrek aan isolatie lekken opblaasbare bubbelbaden hun warmte-energie uit en zullen ze grote schade aanrichten aan uw energierekening als ze worden verwarmd. Het alternatief is om je opblaasbare hot tub elke keer dat je deze wilt gebruiken op te warmen.

Zelfs met zijn kleine watercapaciteit warmt uw water slechts op met een snelheid van ongeveer 2-3 graden per uur. Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt.

De PVC-constructie maakt het ook duurzaam. Hoewel een beetje aan de kleinere kant, biedt deze duurzame opblaasbare hot tub voor vier personen een aantal wenselijke functies die deze keuze van Intex aangenaam en gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een geïsoleerde hoes, thermische gronddoek, opblaasslang, draagtas, drijvende chloordispenser en pH-teststrip. Afhankelijk van het spa-model dat u kiest, kan de hoes leer, opblaasbaar en geïsoleerd zijn, een thermische deken of een combinatiehoes met een opblaasbaar interieur, zodat u slechts één hoes hebt om warmte vast te houden en uw hot tub te sluiten. Terwijl toonaangevende draagbare hottub-merken zoals fantasiespa's en toonaangevende merken voor opblaasbare hot tubs zoals Intex een garantie van 5 jaar delen, dekken garanties voor opblaasbare hot tub meestal geen lekke banden en wordt het repareren ervan overgelaten aan de consument.

De hoeveelheid stroom die nodig is om een opblaasbare kuip te laten werken, wordt onttrokken aan uw standaard huishoudelijke voorraad en dit vermindert de efficiëntie, snelheid en sterkte van het jetsysteem in uw opblaasbare hot tub. De Coleman Sicily Inflatable Outdoor Airjet Hot Tub is de beste opblaasbare hot tub omdat deze geschikt is voor maximaal zeven personen en 180 bubbelstralen heeft voor maximale ontspanning.

Leave a Comment

Required fields are marked *