Hoe lang duurt het voordat een opblaasbare hot tub opwarmt?

We adviseren om 12-24 uur te wachten voordat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Elke keer dat u uw Simple Spa uitschakelt, zal de watertemperatuur dalen, zodat u altijd voldoende tijd heeft om op te warmen voor gebruik.

Hoe lang duurt het voordat een opblaasbare hot tub opwarmt?

We adviseren om 12-24 uur te wachten voordat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Elke keer dat u uw Simple Spa uitschakelt, zal de watertemperatuur dalen, zodat u altijd voldoende tijd heeft om op te warmen voor gebruik. Dus, hoe lang duurt het om een opblaasbare hot tub te verwarmen? Je zou verwachten dat het tussen de 12 en 24 uur duurt om een opblaasbare hot tub voor het eerst te verwarmen. Dit zal echter variëren, afhankelijk van de grootte van het model.

Een groter bad dat is ontworpen om meer mensen vast te houden, duurt natuurlijk langer om te verwarmen dan een model voor 2 personen. Lay-z-spa heeft een breed scala aan badmaten, die serieuze uren vergen om op te warmen. Afhankelijk van de grootte, watertemperatuur en luchttemperatuur kan het 6 tot 12 tot 24 en soms 48 uur duren om uw bad volledig op te warmen. Het hangt af van uw waterdruk en de maximale capaciteit van de hot tub, maar u zult waarschijnlijk 1,5 tot 3 uur moeten wachten.

Sommige van de duurdere opblaasbare bubbelbaden hebben een speciale 'straalpomp' die water door een aantal kleine jets dwingt die rond de opblaasbare wand van de hot tub zijn gemonteerd.

Leave a Comment

Required fields are marked *