Hoe lang gaan opblaasbare spa's mee?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Het feit dat opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk maakt, betekent echter ook dat ze een relatief korte levensduur hebben.

Hoe lang gaan opblaasbare spa's mee?

Wanneer u de levensduur van uw nieuwe hot tub overweegt, kunt u verwachten dat u ongeveer 5-7 jaar gebruik zult krijgen van een opblaasbare hot tub in vergelijking met 20+ jaar gebruik van een hardshell hot tub. Het feit dat opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk maakt, betekent echter ook dat ze een relatief korte levensduur hebben. Het is echt moeilijk om een 100% nauwkeurige indicatie te geven van hoe lang een opblaasbare hot tub meegaat, omdat deze afhankelijk is van een groot aantal variabele factoren. Sommige eigenaren van opblaasbare hot tubs hebben echter gemeld dat ze tot 5 jaar of langer regelmatig worden gebruikt.

Anderen lijken eindeloze problemen te hebben die vaak binnen de garantieperiode beginnen en nooit volledig worden opgelost. Opblaasbare bubbelbaden kunnen meegaan op voorwaarde dat u investeert in een kwaliteitsmodel - en er goed voor zorgt. De levensduur van de opblaasbare hot tub hangt af van hoe goed de spa wordt onderhouden en de afwezigheid van defecten van de fabrikant. Sommige eigenaren melden problemen na slechts een maand of twee eigendom, terwijl anderen er tot vijf jaar gebruik van kunnen maken.

Het gemiddelde lijkt ongeveer 2 tot 3 jaar gebruik te zijn. Opblaasbare bubbelbaden zijn gemaakt van duurzaam, UV-bestendige materialen zoals latex of vinyl, en worden opgeblazen met behulp van de meegeleverde spa-pomp die het bad opblaast en de straalkracht levert. Maar zijn opblaasbare bubbelbaden het waard? Todd Carson, senior manager bij The Home Depot, deelt wat u moet weten als u overweegt een opblaasbare hot tub te kopen. De tweede kwestie is dat, om opblaasbare bubbelbaden aantrekkelijk te maken voor kopers en levensvatbaar voor de bedrijven om ze te produceren, ze op een relatief budgetniveau moeten worden gemaakt en dit kan leiden tot kwaliteitscontroleproblemen, zowel met het opblaasbare deel als ook met de mechanische onderdelen (pompen en verwarmingstoestellen).

Dit probleem hangt volledig af van de toekomstige eigenaar van een opblaasbare hot tub en zijn bereidheid om een opblaasbare hot tub te kiezen van een bekende, gerenommeerde fabrikant die kwaliteitsproducten produceert en deze op de juiste manier onderhoudt. Dus, hoe lang gaan opblaasbare bubbelbaden mee? Hoe lang een opblaasbare hot tub meegaat, hangt af van hoe goed hij wordt verzorgd en hoe goed hij is gemaakt. De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet Inflatable Spa (grijs) die ik aanbeveel. In gevallen waarin de opblaasbare hot tub al is beschadigd en enkele jaren van slijtage heeft, kan het de moeite waard zijn om de hot tub gewoon te vervangen door een nieuwer, veerkrachtiger opblaasbaar model, dat minder moeilijk te onderhouden zal zijn.

Het is een relatief snel proces om een opblaasbare hot tub op te zetten (vooral als je een luchtcompressor hebt om hem op te blazen) en het is de moeite waard om de tijd te nemen, omdat het de levensduur van je hot tub verlengt.

Leave a Comment

Required fields are marked *