Is het kopen van een opblaasbare hot tub het waard?

Maar weet in koudere klimaten dat hoe verder onder 50° F de buitenluchttemperatuur is, hoe moeilijker het is voor opblaasbare bubbelbaden om een watertemperatuur van 104° F te handhaven. Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn.

Is het kopen van een opblaasbare hot tub het waard?

Maar weet in koudere klimaten dat hoe verder onder 50° F de buitenluchttemperatuur is, hoe moeilijker het is voor opblaasbare bubbelbaden om een watertemperatuur van 104° F te handhaven. Alle tekenen wijzen erop dat draagbare bubbelbaden de investering waard zijn. Zelfs als u de kosten van de aankoop van de opblaasbare hot tub, het kopen van accessoires en het betalen om het zwembad het hele jaar door goed onderhouden en draaiend te houden bij elkaar optelt, is het nog steeds niet zo duur als het kopen en installeren van een ingebouwde hot tub. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt.

Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère. Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur.

U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen. Gelukkig is het luidruchtigste dat uw opblaasbare hot tub zal zijn tijdens de installatie, terwijl het bad zelf aan het opblazen is. Als u probeert te begrijpen wat u van een nieuwe opblaasbare spa kunt verwachten, kan het u helpen te weten dat opblaasbare spa's dezelfde functies hebben als duurdere hot tub-installaties. De beste opblaasbare hot tub is de Bestway Saluspa Miami Air Jet Inflatable Spa (grijs) die ik aanbeveel.

Ze staan ook bekend als opblaasbare spa's, opblaasbare bubbelbaden, draagbare jacuzzi's, opblaasbare jacuzzi's, draagbare bubbelbaden en draagbare spa's. Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet noodzakelijk de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hottub-merken. Dit zijn luxe opblaasbare bubbelbaden van topkwaliteit, die beide verstelbare hydromassagestralen hebben, net zoals die je krijgt in traditionele bubbelbaden en jacuzzi's. De wereld van opblaasbare bubbelbaden is de afgelopen jaren enorm van de grond gekomen, en naarmate de vraag is gegroeid, neemt ook het aantal bedrijven dat opblaasbare bubbelbaden produceert toe.

Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Dit alles betekent dat - afgezien van enkele belangrijke opblaasbare hot tub-chemicaliën die u moet kopen - uw opblaasbare hot tub wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om er direct uit de doos van te genieten.

Leave a Comment

Required fields are marked *