Kun je het hele jaar door een opblaasbare hot tub gebruiken?

Het testen van opblaasbare bubbelbaden heeft aangetoond dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen behouden wanneer het onder het vriespunt is in luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter.

Kun je het hele jaar door een opblaasbare hot tub gebruiken?

Het testen van opblaasbare bubbelbaden heeft aangetoond dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen behouden wanneer het onder het vriespunt is in luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden.

Dus, kunnen opblaasbare bubbelbaden in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert wanneer de temperaturen te laag worden. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen zodat u uw spa in de winter kunt gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. Kun je in de winter gebruik maken van een hot tub? Natuurlijk kun je dat.

Bubbelbaden zijn het hele jaar door geweldig, maar we vinden het vooral leuk om in de winter een hot tub te gebruiken. Daarom gaan onze experts enkele tips en technieken met u delen die ze gebruiken voor hot tubbing in de winter. We hebben enkele van de beste opblaasbare bubbelbaden voor gebruik in de winter onderzocht en beoordeeld, waar u uw opblaasbare hot tub de hele winter constant kunt laten draaien, zonder het gedoe van het controleren van de watertemperaturen of het constant laten draaien van uw hot tub op een hoog verwarmingsniveau, wat u uiteindelijk een een klein fortuin op je elektriciteitsrekening. Het opblazen van de SaluSpa Paris AirJet is ook moeiteloos, omdat het een pomp en een blikje bevat die in zeer korte tijd tot zijn capaciteit van 250 gallon kunnen worden opgeblazen.

Dus wat kan een creatieve eigenaar van een opblaasbare spa doen om dit probleem te bestrijden? We hebben enkele suggesties waarmee u uw opblaasbare spa draaiende kunt houden, zelfs als het koud is. Er is niets dat zo luxueus klinkt als het idee om tijdens de koude wintermaanden een heerlijk warm, bubbelend bubbelbad te nemen, maar als je een opblaasbare hot tub hebt, vraag je je misschien af of deze geschikt is om op te blazen tijdens het koude seizoen.

Leave a Comment

Required fields are marked *