Kun je onderhandelen in een bubbelbad?

De eerste prijs die u krijgt voor een hot tub is nooit de beste prijs. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk probeert te onderhandelen bij het kopen van een hot tub.

Kun je onderhandelen in een bubbelbad?

De eerste prijs die u krijgt voor een hot tub is nooit de beste prijs. Daarom is het belangrijk dat je zoveel mogelijk probeert te onderhandelen bij het kopen van een hot tub. Hoewel verkopers en managers de prijzen meestal een beetje kunnen verlagen, krijgt u altijd de beste prijs van de eigenaar. Als u overweegt uw eerste hot tub te kopen, vraagt u zich misschien af of de prijzen van de hot tub bespreekbaar zijn? Is het alsof je een auto koopt waar je kunt verwachten te onderhandelen, of moet je wachten op speciale verkopen en prijzen? De waarheid is dat het ervan afhangt.

Als u bij een gerenommeerde dealer koopt, hebben deze doorgaans gestandaardiseerde prijzen en hebben ze af en toe een promotie of verkoop. Andere keren kunt u mogelijk onderhandelen over add-ons of extra functies. Aan de andere kant, u kunt een hottub-dealer tegenkomen, meestal op pop-upconventies of online, waar plotseling de prijs van een spa volledig onderhandelbaar is, en duizenden dollars worden afgeschoren van het prijskaartje 'alleen voor jou'. Als u eenmaal een paar hot tub-modellen in gedachten heeft waarin u geïnteresseerd bent, vraagt u uw dealer of zij u een beter tarief kunnen geven.

Er kan een beetje bewegingsruimte zijn, of ze kunnen mogelijk een extra functie of upgrade toevoegen om de deal te bezegelen. Als je nog steeds een lagere prijs nodig hebt om de trekker over te halen, vraag hen dan wanneer ze een jaarlijkse halfjaarlijkse verkoop op komst hebben. Dit zijn meestal de beste tijden om een hot tub te kopen tegen het laagst mogelijke tarief. Er zijn enorme toeslagen op bubbelbaden, vooral wanneer u extra functies begint toe te voegen, dus er is altijd een beetje ruimte om te onderhandelen als het gaat om uw uiteindelijke aankoopprijs.

Er zijn veel spelers in dit spel die je geld willen, dus als ze niet willen onderhandelen, ga dan met iemand anders spelen. Word hier niet hebzuchtig en verwacht een onredelijke deal, maar het kan nooit kwaad om te vragen. Een andere goede isolerende factor is een thermodeken (minstens 1 inch dik, meestal 18 inch breed en 30 inch lang, afhankelijk van de grootte van uw bad), bevestigd aan de achterkant van de plinten, in de unit zelf. De meeste zien eruit als een rechthoekig stuk schuim met dikke aluminiumfolie eroverheen, recht op de achterkant van je plint aan de binnenkant van je bad geschroefd.

Een andere NASA-uitvinding filtert zich een weg naar de retailmarkten. Als je in 30, 40, 50, 100 of meer jets begint te komen, heb en wil je een tweede, en misschien derde water- of luchtpomp, dus houd daar rekening mee bij het prijzen van eenheden. Je wilt er gewoon zeker van zijn dat alle jets werken, zowel lucht als water. Zet zekeringen allemaal terug op de juiste locaties (Pomp 1, 2% 26 3 allemaal dezelfde zekeringgrootte) Uit bad, lichten aan en verwarming begon (Pomp 1% 26, Pomp 3 start niets niet, Dit was vanmorgen om 06.00 uur, om 13.00 uur toen mijn dochter de badconsole ging controleren - er was niets, niets was ingeschakeld; echter stroom bij zekering paneel nog steeds aan - er was in die tijd niets aangeraakt - alles stopte We proberen de verwarming opnieuw op te starten en het begint, lichten aan, pomp 1 en 2 aan, pomp 3 niet aan, ik heb een rond bad 1000 liter (misschien 10.000);) Ik heb er een dek omheen gebouwd, maar het is ongeveer 4 inch boven het dek.

Is er een omhulsel of mal die ik eromheen kan wikkelen, goeroe? Het kan me niet schelen hoe geweldig de schelpen zijn, gemaakt van welke topapparatuur wordt gebruikt of welk elektrisch systeem ze hebben geïnstalleerd, als niets ervan goed geïsoleerd is, gaat het niet 1 seizoen buiten mee in Noord-Canada. Extreme kou doet gekke dingen met zelfs de beste apparatuur in elke branche Zout, Zout, Zout zei ik zout? is de juiste keuze. Ik ben aan het einde van mijn eerste jaar met onze Hot Springs zoutwaterhot tub. Daarvoor gebruikten we 8 jaar lang conventionele chemicaliën.

Onze zoutkuip is bijna onderhoudsvrij. Geen chemische geur, het is goedkoper in gebruik en het beste deel, het voelt zoveel mooier aan. Voordat u een bad koopt, moet u een zoutwatersysteem bekijken. Voor zover ik weet, is Hot Springs de enige fabrikant die het vanuit de fabriek ingebouwd aanbiedt.

Dat gezegd hebbende, heeft mijn buurman een CalColor toegevoegd? eenheid voor zijn 8 maanden geleden nadat hij in de mijne had gezeten en er dol op is. Ik krijg mijn mening gevraagd over veel verschillende merkproducten, maar om eerlijk te zijn probeer ik deze niet te beantwoorden vanwege veel verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op uw aankoop. Het is duidelijk dat de naam Jacuzzi een krachtige aanwezigheid heeft in de branche, maar elke dealer is anders, dus zorg ervoor dat u volledig begrijpt hoe uw garantie werkt. Je hebt duidelijk je huiswerk gedaan en rondgekeken, dus de uiteindelijke beslissing is aan jou.

Het enige wat ik kan voorstellen is dat als je 100% zeker bent van je potentiële aankoop, er dan voor gaat voordat het om verschillende redenen te koud en moeilijker te installeren wordt. Zoals je weet, bevriest de grond hier in Canada elke winter stevig, dus als we een hot tub op een betonnen plaat installeren, moeten we minstens 4 voet of onder de vorstgrens graven, zodat de plaat niet verschuift tijdens de voorjaarsdooi. Als we dat niet doen, zullen er na 1 seizoen grote problemen zijn met de structuur van het bad, dus als de grond in je winter niet vast bevriest, dan zou dit geen obstakel moeten zijn, wat geweldig is, want dat kan een enorme uitgave zijn die je niet hoeft te nemen. Je moet de panelen rond de schaal aan de buitenkant van de hot tub verwijderen.

Het zijn meestal gewoon schroeven met decoratieve doppen die eraf springen. Als je met de winter leeft, moet je schaal minstens 100 MM op schuim zijn gespoten rond elk deel van de binnenkant van je schaal. Ook moet u op de achterkant van de panelen zelf een geïsoleerde schuimrug hebben met een warmtereflecterende hoes. Het ziet eruit als dikke aluminiumfolie.

Het is ontworpen om de warmte die van de pompen komt terug in de binnenkant van de kuip te reflecteren, waar alles zich bevindt, wat op zijn beurt helpt om de schaal te verwarmen, waardoor het water wordt verwarmd. Zal een spa van 115 vac het goed houden bij ijskoud weer?. De eerste kosten die u krijgt voor een hot tub zijn nooit de beste, dus het is belangrijk dat u zoveel mogelijk probeert te onderhandelen bij het kopen van een hot tub. .

Leave a Comment

Required fields are marked *