Kun je zwemmen in een intex zwembad?

Easy Set Intex Pools (opblaasbaar) Met het kleinste en meest basale model kunt u wat plezier opblazen zonder uw ruimte- of investeringsbudget op te blazen. Je kunt de bovenste ring opblazen, het zwembad vullen en gaan zwemmen zodra je water in balans is.

Kun je zwemmen in een intex zwembad?

Easy Set Intex Pools (opblaasbaar) Met het kleinste en meest basale model kunt u wat plezier opblazen zonder uw ruimte- of investeringsbudget op te blazen. Je kunt de bovenste ring opblazen, het zwembad vullen en gaan zwemmen zodra je water in balans is. Als u voor de Intex Salt Chlorinator heeft gekozen, kunt u uw eigen chloor maken door de juiste hoeveelheid Pool Salt aan het water toe te voegen. Anders, de meeste Intex-zwembaden gebruiken 3 ″ chloortabletten in een drijvende chlorinator.

Gebruik 1-3 tabletten tegelijk, afhankelijk van de grootte van uw zwembad. Je hebt genoeg nodig om het juiste chloorgehalte vast te stellen en te behouden. Kleine Intex-zwembaden met een diameter van minder dan 12 ′ moeten 2-4 van de 1 ″-tabletten in een chloordrijver gebruiken.

Leave a Comment

Required fields are marked *