Waar komt de jacuzzi vandaan?

Casarsa della Delizia is een gemeente in de Italiaanse provincie Pordenone (regio Friuli-Venezia Giulia) en telt 546 inwoners (31-12-2004). Er volgde een reeks uitvindingen van dompelpompen die wereldwijd markten voor jacuzziproducten wonnen en leidden tot de opening van jacuzzifabrieken in Canada, Mexico, Brazilië, Chili en Italië, evenals in de Verenigde Staten.

Waar komt de jacuzzi vandaan?

Casarsa della Delizia is een gemeente in de Italiaanse provincie Pordenone (regio Friuli-Venezia Giulia) en telt 546 inwoners (31-12-2004). Er volgde een reeks uitvindingen van dompelpompen die wereldwijd markten voor jacuzziproducten wonnen en leidden tot de opening van jacuzzifabrieken in Canada, Mexico, Brazilië, Chili en Italië, evenals in de Verenigde Staten. DE JACUZZI BROTHERSDe weg die oude bubbelbaden en moderne spa's overbrugt, is een lange en interessante weg die terugleidt naar de Jacuzzi Brothers. Jacuzzi werd de verkoopmanager, algemeen directeur en later president van Jacuzzi Brothers en was meer dan 40 jaar actief in het bedrijf.

De hot tub is geëvolueerd sinds de eerste modellen ontwikkeld door Roy Jacuzzi in 1968 (en zelfs de badkuipen die jacuzzibroers in bubbelbaden veranderden door tien jaar eerder een beluchtingspomp in te brengen).

Leave a Comment

Required fields are marked *