Waar komt het woord jacuzzi vandaan?

Jacuzzi (n. eigen naam, van Jacuzzi Brothers, toen met hoofdkantoor in Californië, die eerder jetpompen voor motorboten maakte.

Waar komt het woord jacuzzi vandaan?

Jacuzzi (n. eigen naam, van Jacuzzi Brothers, toen met hoofdkantoor in Californië, die eerder jetpompen voor motorboten maakte. Badkuipen Gootstenen Kranen Medicijnkasten Badkameraccessoires Douches Badkamerpromoties Wellness Experience Tour U bezoekt de Verenigde Staten. Wilt u uw plaatselijke winkel in de Verenigde Staten bezoeken? Of kies uw land en taal Kies uw land en taal.

Jacuzzi werd de verkoopmanager, algemeen directeur en later president van Jacuzzi Brothers en was meer dan 40 jaar actief in het bedrijf. Er volgde een reeks uitvindingen van dompelpompen die wereldwijd markten voor jacuzziproducten wonnen en leidden tot de opening van jacuzzifabrieken in Canada, Mexico, Brazilië, Chili en Italië, evenals in de Verenigde Staten. DE JACUZZI BROTHERSDe weg die oude bubbelbaden en moderne spa's overbrugt, is een lange en interessante weg die terugleidt naar de Jacuzzi Brothers.

Leave a Comment

Required fields are marked *