Waarom zijn opblaasbare bubbelbaden in prijs gestegen?

Opblaasbare bubbelbaden verbruiken meer elektriciteit tijdens het winterseizoen. Dit komt omdat opblaasbare bubbelbaden niet zo goed geïsoleerd zijn als gewone bubbelbaden.

Waarom zijn opblaasbare bubbelbaden in prijs gestegen?

Opblaasbare bubbelbaden verbruiken meer elektriciteit tijdens het winterseizoen. Dit komt omdat opblaasbare bubbelbaden niet zo goed geïsoleerd zijn als gewone bubbelbaden. De opblaasbare bubbelbaden hebben een slechte warmteopslag, zodat de watertemperatuur sneller daalt tijdens het winterseizoen en de kachel twee keer zo hard moet werken om het water op 100 graden Fahrenheit te houden. Alle bubbelbaden en niet alleen opblaasbare bubbelbaden verbruiken meer elektriciteit tijdens het winterseizoen.

Dit komt omdat het weer in sommige gebieden constant koud en zelfs ijzig is. De kosten van een opblaasbare hot tub kunnen sterk variëren, afhankelijk van waar je woont en hoe vaak je het gebruikt. Het stroomverbruik is afhankelijk van hoe warm u de hot tub houdt en hoe koud het buiten is. Hoe kouder het is, hoe meer de verwarming moet draaien.

Hoe heter je het houdt, hoe meer de kachel moet draaien om hem warm te houden. Hoe vaker u een hot tub gebruikt, hoe sneller de filters verslijten en hoe meer chemicaliën er nodig zijn. Terwijl toonaangevende draagbare hottub-merken zoals fantasiespa's en toonaangevende merken voor opblaasbare hot tubs zoals Intex een garantie van 5 jaar delen, dekken garanties voor opblaasbare hot tub meestal geen lekke banden en wordt het repareren ervan overgelaten aan de consument. Opblaasbare bubbelbaden zijn bijvoorbeeld niet zo goed geïsoleerd als gewone bubbelbaden, wat betekent dat de opblaasbare hot tub worstelt met warmtebehoud.

Gelukkig is het luidruchtigste dat uw opblaasbare hot tub zal zijn tijdens de installatie, terwijl het bad zelf aan het opblazen is.

Leave a Comment

Required fields are marked *