Waarom zijn opblaasbare bubbelbaden zo duur?

Opblaasbare bubbelbaden zijn op veel manieren net als hun hardere, duurdere tegenhangers. Voor het grootste deel is het grootste verschil tussen de twee dat de ene zacht is en de andere hard.

Waarom zijn opblaasbare bubbelbaden zo duur?

Opblaasbare bubbelbaden zijn op veel manieren net als hun hardere, duurdere tegenhangers. Voor het grootste deel is het grootste verschil tussen de twee dat de ene zacht is en de andere hard. Onthoud echter dat zodra de hot tub is opgezet en gevuld met water, u nog steeds ongeveer 24 uur moet wachten tot het spawater de optimale temperatuur van 104F bereikt. Het verwarmingssysteem in de meeste opblaasbare bubbelbaden wordt ook beperkt door de beperkingen van een voeding van 15 ampère.

Met ongeveer 2 graden per uur. Dat betekent dat de gemiddelde opblaasbare met een capaciteit van 250 gallon ongeveer 24 uur duurt om de aanbevolen 104 graden F. De gemiddelde opblaasbare hot tub met een goede dekking en wat goedkope en eenvoudige schuimisolatie eronder verliest ongeveer 6 graden over een periode van 12 uur. U kunt dit als richtlijn gebruiken en uw eigen berekeningen maken over hoeveel uur verwarming nodig zou zijn om aan uw hottub-behoeften te voldoen.

Opblaasbare bubbelbaden zijn bijvoorbeeld niet zo goed geïsoleerd als gewone bubbelbaden, wat betekent dat de opblaasbare hot tub worstelt met warmtebehoud. Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Ik zal heel eerlijk kijken naar de voor- en nadelen van opblaasbare spa's, beantwoord de meest voorkomende vragen die mensen hebben, en uiteindelijk help ik u beslissen of een opblaasbare hot tub de juiste keuze voor u is. Dit zijn luxe opblaasbare bubbelbaden van topkwaliteit, die beide verstelbare hydromassagestralen hebben, net zoals die je krijgt in traditionele bubbelbaden en jacuzzi's.

Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet noodzakelijk de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hottub-merken. Ze staan ook bekend als opblaasbare spa's, opblaasbare bubbelbaden, draagbare jacuzzi's, opblaasbare jacuzzi's, draagbare bubbelbaden en draagbare spa's. Dit alles betekent dat - afgezien van enkele belangrijke opblaasbare hot tub-chemicaliën die u moet kopen - uw opblaasbare hot tub wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om er direct uit de doos van te genieten. Gelukkig is het luidruchtigste dat uw opblaasbare hot tub zal zijn tijdens de installatie, terwijl het bad zelf aan het opblazen is.

Er zijn eigenlijk enkele opblaasbare modellen die zijn gemaakt om strenge winters te weerstaan, zoals de opblaasbare spa Grand Rapids van de Canadian Spa Company. De wereld van opblaasbare bubbelbaden is de afgelopen jaren enorm van de grond gekomen, en naarmate de vraag is gegroeid, neemt ook het aantal bedrijven dat opblaasbare bubbelbaden produceert toe.

Leave a Comment

Required fields are marked *