Wat is de diepste opblaasbare spa?

De diepste opblaasbare hot tub is de opblaasbare spa Grand Rapids van de Canadian Spa Company. Met 29 inch is het een centimeter dieper dan andere opblaasbare spa's die gemiddeld slechts 25-28 inch diep zijn.

Wat is de diepste opblaasbare spa?

De diepste opblaasbare hot tub is de opblaasbare spa Grand Rapids van de Canadian Spa Company. Met 29 inch is het een centimeter dieper dan andere opblaasbare spa's die gemiddeld slechts 25-28 inch diep zijn. Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 24 augustus 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken.

Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam. Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen.

De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden. Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype.

Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak. Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is.

Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. Hoewel de Intex 28481E SimpleSPA minder bubbeljets heeft dan de meeste andere die op deze lijst worden genoemd, biedt het nog steeds een ontspannende en geruststellende ervaring.

Een van de belangrijkste voordelen van dit product is de overvloed aan accessoires die het wordt geleverd. Een geïsoleerde hoes en twee filterpatronen, een gronddoek, draagtas en een drijvende chloordispenser zijn allemaal inbegrepen, zodat je klaar bent om een duik te nemen zodra je hem mee naar huis neemt. Het meegeleverde hardwaterbehandelingssysteem is een andere nuttige toevoeging, die Intex vaak levert met zijn kuipen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. Als je een grote familie hebt of een bad wilt om vrienden te ontvangen, moet je in ieder geval kiezen voor een grotere capaciteit (4-6 personen) en ervoor zorgen dat je er voldoende ruimte voor hebt.

De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Het is gebruikelijk dat een hek nodig is dat minimaal 4ft hoog en niet schaalbaar moet zijn. Onder strengere regelgeving zullen sommige gemeenten een stevige muur rond de kuip eisen.

Het zou geen extra toegangspunten moeten hebben, zoals ramen, en opnieuw zou het niet beklommen moeten zijn. Op zijn minst is een afsluitbare hoes vereist. Het zou het gewicht van een persoon moeten kunnen nemen zonder in te storten. Helaas zijn opblaasbare bubbelbaden niet zo diep als je je misschien kunt voorstellen.

De meeste modellen laten slechts een maximale waterdiepte van 22-24 toe. Maar als je solo bent of een groep van twee, kun je jezelf goed onderdompelen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *