Wie heeft de jacuzzi's uitgevonden?

Candido Jacuzzi, die in 1949 het bubbelbad uitvond dat zijn naam tot een begrip maakte, stierf dinsdag in zijn huis in Scottsdale, Ariz. Hij was 83 jaar oud en was verlamd sinds hij in 1975 een beroerte kreeg.

Wie heeft de jacuzzi's uitgevonden?

Candido Jacuzzi, die in 1949 het bubbelbad uitvond dat zijn naam tot een begrip maakte, stierf dinsdag in zijn huis in Scottsdale, Ariz. Hij was 83 jaar oud en was verlamd sinds hij in 1975 een beroerte kreeg. Zippia geeft een diepgaand inzicht in de details van Jacuzzi Whirlpool Bath Inc, inclusief salarissen, politieke voorkeuren, werknemersgegevens en meer, om werkzoekenden te informeren over Jacuzzi Whirlpool Bath Inc. Een weg die oude bubbelbaden en moderne spa's overbrugt, is een lange en interessante weg die teruggaat naar de Jacuzzi Brothers.

Jacuzzi was de jongste van de 13 overlevende kinderen van Giovanni en Teresa Jacuzzi, en hij werd geboren op 24 februari 1903.De hot tub is geëvolueerd sinds de eerste modellen ontwikkeld door Roy Jacuzzi in 1968 (en zelfs de badkuipen die jacuzzibroers in bubbelbaden veranderden door tien jaar eerder een beluchtingspomp in te brengen) .

Leave a Comment

Required fields are marked *