Zijn opblaasbare bubbelbaden waard?

Maar in koudere klimaten, weet dat hoe verder onder 50° F de buitenluchttemperatuur is, hoe moeilijker het is voor opblaasbare bubbelbaden om een watertemperatuur van 104° F te handhaven. Opblaasbare bubbelbaden zijn klein, compact, eenvoudig te installeren en kunnen op een gewoon stopcontact worden aangesloten zonder dat u een elektricien om een 220v stopcontact te laten installeren.

Zijn opblaasbare bubbelbaden waard?

Maar in koudere klimaten, weet dat hoe verder onder 50° F de buitenluchttemperatuur is, hoe moeilijker het is voor opblaasbare bubbelbaden om een watertemperatuur van 104° F te handhaven. Opblaasbare bubbelbaden zijn klein, compact, eenvoudig te installeren en kunnen op een gewoon stopcontact worden aangesloten zonder dat u een elektricien om een 220v stopcontact te laten installeren. Als u op zoek bent naar een goedkopere en minder permanente hot tub, dan is de aanschaf van een opblaasbare hot tub echt een goede optie en de investering waard. Omdat opblaasbare bubbelbaden niet dezelfde hoeveelheid isolatie hebben als traditionele bubbelbaden, zullen ze het moeilijker hebben om een watertemperatuur van 104° F te handhaven bij kouder weer.

Dat gezegd hebbende, zal de totale investering voor een opblaasbare hot tub aanzienlijk minder zijn. De MSPA Topeka heeft een ingebouwde verwarming en pomp, waardoor het een van de gemakkelijkst te installeren is. Merken als Intex en Bestway gebruiken een externe verwarmings- en pompunit die iets meer inspanning vereist, maar niets anders dan het bevestigen van enkele PVC-buizen met schroeffittingen. De vijf toonaangevende merken van opblaasbare hot tubs produceren samen een breed scala aan opblaasbare spa's.

Hoewel de meeste opblaasbare bubbelbaden een vergelijkbare reeks functies bieden, bieden sommige modellen unieke functies. Sommige opblaasmodellen hebben hydrostralen in plaats van luchtstralen. Sommige bieden het hele jaar door buitengebruik. Ingebouwde feestverlichting, afstandsbedieningen en hardwaterbehandelingssystemen zijn andere functies die op sommige modellen beschikbaar zijn.

Natuurlijk brengen de prijs en draagbaarheid van opblaasbare bubbelbaden een kleine prijs met zich mee. De luchtstralen in een opblaasbare hot tub zijn niet zo krachtig als een standaard hot tub. In plaats van smalle waterstralen produceert een luchtstraalsysteem duizenden kleine luchtbellen. Deze luchtbellen omringen het lichaam en zorgen voor een zachte massage als ze snel naar de oppervlakte stijgen.

U kunt de inhoudsopgave bekijken voor meer informatie. Hoewel de beste opblaasbare hot tub niet noodzakelijk de goedkoopste is, komt de beslissing in feite neer op een keuze tussen 4 opblaasbare hottub-merken. Een groot voordeel dat een opblaasbare jacuzzi heeft ten opzichte van de duurdere optie, is de mogelijkheid om gemakkelijk te worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is. Als u probeert te begrijpen wat u van een nieuwe opblaasbare spa kunt verwachten, kan het u helpen te weten dat opblaasbare spa's dezelfde functies hebben als duurdere hot tub-installaties.

Terwijl toonaangevende draagbare hottub-merken zoals fantasiespa's en toonaangevende merken voor opblaasbare hot tubs zoals Intex een garantie van 5 jaar delen, dekken garanties voor opblaasbare hot tub meestal geen lekke banden en wordt het repareren ervan overgelaten aan de consument.

Leave a Comment

Required fields are marked *