Heb je een pad nodig onder een bubbelbad?

Een hot tub hoeft niet op beton te zitten en kan op elke stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst die niet instabiel wordt door vocht of gewicht. Die oppervlakken omvatten houten dekken, straatstenen, grindbedden of spa-pads.

Heb je een pad nodig onder een bubbelbad?

Een hot tub hoeft niet op beton te zitten en kan op elke stabiele, vlakke ondergrond worden geplaatst die niet instabiel wordt door vocht of gewicht. Die oppervlakken omvatten houten dekken, straatstenen, grindbedden of spa-pads. Een betonnen basis voor een spa moet ongeveer 4 centimeter dik zijn. Dit betekent dat je voor een 8'x8' spa-pad voldoende beton nodig hebt om 21,33 kubieke voet te vullen (dat zijn 36 zakken QUIKRETE van 80 lb).

Om voor dit type hot tub-fundering te kiezen, heb je een solide basis nodig die niet gevoelig is voor verschuiven. Je kunt een laag zand of grind onder het kussen gebruiken om ervoor te zorgen dat het waterpas blijft. Ecoraster Spa Pads hebben zeer weinig onderhoud nodig en zorgen voor een langdurig oppervlak voor uw Sundance-hot tub. Een vlakke betonnen pad of een versterkt dek zijn de meest voorkomende oppervlakken waarop bubbelbaden worden geïnstalleerd.

Afhankelijk van het spa-model dat u gebruikt, hoeft u echter mogelijk geen beton te gieten. Een vlak kussen gebouwd van stenen straatstenen, een composietplaat gemaakt van hout en grind, of een modulair spa-pad gemaakt van zwaar plastic kunnen ook goede opties zijn. Praat met uw hottub-dealer over de specifieke funderingsvereisten voor uw spa-model. Beton is de beste optie voor een fundering van een hot tub.

Beton is sterk en biedt voldoende ondersteuning aan uw hot tub, die enorm veel weegt. Mensen die kiezen voor een betonnen fundering laten het beton meestal storten als onderdeel van een terras, maar het is mogelijk om een plaat beton speciaal voor uw hot tub te laten storten als dit de optie is die u het leukst vindt. Als u uiteindelijk een betonnen plaat als spa-pad gebruikt, moet deze minstens vier centimeter dik zijn. Hoe groter de hot tub, hoe meer centimeters je aan de foundation moet toevoegen.

Een hot tub aan uw huis toevoegen is een geweldig idee, maar voordat u ten volle kunt genieten van uw nieuwe hot tub, moet u de juiste hottub-fundering hebben. Grind- en betonnen sokkels zijn geweldige, betaalbare doe-het-zelf-opties. We raden echter ten zeerste aan om de EZ Pad te installeren voor extra ondersteuning.

Leave a Comment

Required fields are marked *