Waar komt de naam jacuzzi vandaan?

Jacuzzi (n. eigen naam, van Jacuzzi Brothers, toen met hoofdkantoor in Californië, die eerder jetpompen voor motorboten maakte.

Waar komt de naam jacuzzi vandaan?

Jacuzzi (n. eigen naam, van Jacuzzi Brothers, toen met hoofdkantoor in Californië, die eerder jetpompen voor motorboten maakte. Oorspronkelijk Iacuzzi, de achternaam werd verkeerd gespeld met een eerste J door een ambtenaar van Ellis Island. Gerelateerd aan Giacomo, samen met vele andere spellingsvarianten.

Ja, Remo wordt geassocieerd met die jacuzzi-familie. Maar zoals hij snel opmerkt - omdat zoveel mensen de informatie verkeerd hebben begrepen - gaat de naam Jacuzzi veel verder dan hydrotherapiebaden en spa's. De hot tub is geëvolueerd sinds de eerste modellen ontwikkeld door Roy Jacuzzi in 1968 (en zelfs de badkuipen die jacuzzibroers in bubbelbaden veranderden door tien jaar eerder een beluchtingspomp in te brengen). DE JACUZZI BROTHERSDe weg die oude bubbelbaden en moderne spa's overbrugt, is een lange en interessante weg die terugleidt naar de Jacuzzi Brothers.

Zoals Jacuzzi echter aan het einde van het boek zegt, zullen de jacuzzi's voor altijd allemaal gebonden zijn door geest, wind en water. Hij en zijn gezin verhuisden het jaar daarop, en Jacuzzi nam zijn nieuwe rol op zich als president van Jacuzzi do Brasil. De vader van Jacuzzi, Valeriano, werd geboren in Noord-Italië, de tweede van de 13 kinderen van Giovanni en Teresa Jacuzzi.

Leave a Comment

Required fields are marked *