Wat zijn de beste merken opblaasbare bubbelbaden?

De beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt kopenColeman SaluSpa opblaasbare hot tub. De beste opblaasbare hot tub.

Wat zijn de beste merken opblaasbare bubbelbaden?

De beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt kopenColeman SaluSpa opblaasbare hot tub. De beste opblaasbare hot tub. Intex Greywood Deluxe opblaasbare spa-bubbelbad. Coleman SaluSpa Hawaii vierkante opblaasbare hot tub.

De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest. Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte. Plus, zou het niet leuk zijn om een bubbelbad op te zetten tijdens het kamperen of op vakantie? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is voorzien van alle functies voor een ontspannen nacht in een hot tub.

Een digitaal bedieningspaneel past de temperatuur eenvoudig aan tot 104° F. De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken. Zodra het daar is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is.

Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan. Het sterkste kenmerk van deze hot tub zijn de rustgevende massages die worden toegestaan door 140 krachtige bubbelstralen in combinatie met een watertemperatuur tot 104˚F. Dit wordt aangepast met een druk op de knop op een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel om aan uw persoonlijke voorkeur te voldoen. Het paneel is kantelbaar verstelbaar voor gemakkelijke toegang.

De hot tub kan zelfs 72 uur van tevoren worden geautomatiseerd met een mogelijke watertemperatuur tot 104˚F met behulp van een energiebesparende timer. Dit gebeurt via een digitaal bedieningspaneel met een LCD-aanraakscherm, dat naast het verwarmen van het water, de stroom regelt van de masserende bellen afkomstig van de 81 Helsinki-luchtstralen die in de hot tub zijn gemonteerd. Het zitgedeelte van 71 × 71 'is geschikt voor 4 tot 6 volwassenen. Alle cruciale onderdelen vallen onder hun garantie; 360 dagen voor de verwarmingspomp, 180 dagen voor de zwembadfolie en 30 dagen voor de slangen, fittingen en accessoires die in het pakket zijn inbegrepen vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Een snel verwarmingssysteem dat samenwerkt met 114 omringende luchtstralen op de bodem van de spa om bubbels vrij te geven, zorgt voor een comfortabele massage-ervaring als de temperatuur stijgt tot een rustgevende 104˚F. U hebt het voorrecht om deze allemaal te bedienen zonder het bad te verlaten via een digitaal bedieningspaneel. U kunt uw optimale conditie van de hot tub creëren door de afgifte van rustgevende luchtbellen uit de bodem van de spa en de watertemperatuur aan te passen, die oploopt tot 104˚F. Het kan een idyllische temperatuur van 104˚F bereiken door het nieuwe, verbeterde snelle verwarmingssysteem dat het water verwarmt en tegelijkertijd luchtbellen blaast.

Het heeft 127 volledig omringende luchtstralen die samenwerken om duizenden verjongende bubbels te creëren, het hoogste aantal in een Lay-Z-Spa hot tub. Het is een bad voor 2 personen; dit maakt het een van de meest effectieve hot tub-massagesystemen. Je kunt er ook voor kiezen om solo te genieten van de extra lengte van de hot tub voor die welverdiende momenten alleen. Met een capaciteit van 135 gallons is het logischer om deze baby te vullen dan andere grotere bubbelbaden voor een duik voor één persoon.

Deze hot tub wordt gedekt door een verlengbare garantie van 1 jaar, waaruit blijkt dat de fabrikant zoveel vertrouwen heeft in zijn lange levensduur. . U kunt de verwarming's ochtends instellen voor een avondduik. U kunt plannen wanneer u wilt dat uw kachel de temperatuur en verwarmingsduur activeert.

Deze hot tub is het hele jaar door bruikbaar, zelfs in de winter. De gemiddelde garantieperiode voor opblaasbare bubbelbaden is meestal een jaar. Dit moet echter niet worden opgevat als dat ze slechts 12 maanden kunnen duren. De duur van uw opblaasbare spa is meer afhankelijk van hoe u ervoor zorgt en de gebruiksfrequentie.

Hoewel een beetje aan de kleinere kant, biedt deze duurzame opblaasbare hot tub voor vier personen een aantal wenselijke functies die deze keuze van Intex aangenaam en gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een geïsoleerde hoes, thermische gronddoek, opblaasslang, draagtas, drijvende chloordispenser en pH-teststrip. Intex biedt een jaar beperkte garantie voor al deze opblaasbare bubbelbaden, wat een goede deal is volgens de normen voor opblaasbare baden. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, kwaliteitsconstructie en Colemans welverdiende reputatie op het gebied van klantenservice. Het is gebouwd voor een lange levensduur met behulp van TriTech gevormd materiaal voor de opblaasbare wanden en I-balkconstructie waardoor het zijn vorm kan behouden door talrijke opblazen en deflaties.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *