Hoe houd je een opblaasbaar zwembad op zonder pomp?

Om een opblaasbaar zwembad zonder pomp op te blazen, moet u ofwel een luchtcompressor, een winkelstofzuiger, een föhn met waterfles gebruiken, de grote zakmethode gebruiken, of u moet handmatig opblazen door zelf in de luchtinlaat van het opblaasbare zwembad te blazen. Je hoeft niet te blijven wiebelen omdat je het gereedschap al hebt.

Hoe houd je een opblaasbaar zwembad op zonder pomp?

Om een opblaasbaar zwembad zonder pomp op te blazen, moet u ofwel een luchtcompressor, een winkelstofzuiger, een föhn met waterfles gebruiken, de grote zakmethode gebruiken, of u moet handmatig opblazen door zelf in de luchtinlaat van het opblaasbare zwembad te blazen. Je hoeft niet te blijven wiebelen omdat je het gereedschap al hebt. Knip een waterfles uit om een spuitmond te maken. Plak de uitgesneden fles op je droger.

Wat we nodig hebben, is zoveel mogelijk lucht via dat mondstuk het zwembad in leiden. Houd er rekening mee dat het vervoeren van een leeggelopen zwembad een heel andere ervaring is dan het vervoeren van een opgeblazen zwembad, dus overweeg de rit terug als je uiteindelijk lucht leent van een station. Je zou versteld staan hoe eenvoudig maar effectief deze methode kan zijn. Houd er rekening mee dat u uw haardroger in de koelmodus zet, omdat warmte de integriteit van uw opblaasbaar zwembad kan beschadigen.

Als je al slijmerig of groen zwembadwater probeert te repareren, bespaar jezelf dan de tijd en meerdere chemicaliën (chloor alleen kan het niet) en begin met zoet water. Het kopen van een opblaasbaar zwembad werd geleverd met een luchtpomp om het zwembad op te blazen, maar sommige winkels bevatten het niet en je moet het apart kopen. Als u op zoek bent naar een goede luchtcompressor, maakt Craftsman een veelzijdige eenheid die kinderzwembaden samen met andere springkussens opblaast. Als u niet kunt kiezen tussen het opzetten van een permanent zwembad in uw achtertuin of gewoon een opblaasbaar zwembad kopen, toont de onderstaande tabel u het verschil en de voor- en nadelen van een permanent zwembad en een opblaasbaar zwembad.

Als u uw opblaasbaar zwembad wilt opblazen met behulp van een luchtcompressor, moet u garanderen dat u de juiste spuitmondbevestiging hebt die de compressor verbindt met de inlaat van het opblaasbare zwembad. Daarnaast kunt u deze elektrische luchtpomp gebruiken om zwemringen, opblaasbaar speelgoed, luchtbedden en bijna alles waar lucht naar binnen moet worden gepompt, op te blazen. Zolang je ervoor zorgt dat er minimale lucht uit de slang ontsnapt en je de lucht maximaliseert die in de klep gaat om het zwembad op te blazen, je zou je opblaasbare zonder al te veel moeite moeten kunnen opblazen. Sommige kinderzwembaden moeten worden opgeblazen en als dit het geval is dat van jou, hebben we je de feiten gegeven over hoe je een kinderbad kunt opblazen.

Leave a Comment

Required fields are marked *