Kun je het hele jaar door een bubbelbad open houden?

Uiteindelijk is uw nieuwe hot tub gebouwd om 365 dagen per jaar te worden gebruikt, ongeacht het weer en de omgevingstemperatuur. Of het nu gaat om het verlagen van de temperatuur om te ontspannen in de zomermaanden, of om jezelf op te warmen als het buiten sneeuwt en koud is, een bubbelbad is het hele jaar door een geweldige metgezel voor jou en je gezin.

Kun je het hele jaar door een bubbelbad open houden?

Uiteindelijk is uw nieuwe hot tub gebouwd om 365 dagen per jaar te worden gebruikt, ongeacht het weer en de omgevingstemperatuur. Of het nu gaat om het verlagen van de temperatuur om te ontspannen in de zomermaanden, of om jezelf op te warmen als het buiten sneeuwt en koud is, een bubbelbad is het hele jaar door een geweldige metgezel voor jou en je gezin. Onze bubbelbaden zijn ontworpen om het hele jaar door te werken, zelfs bij koude temperaturen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het water bevriest, want onze superieure isolatie in combinatie met onze SilentFlo 5000 circulatiepomp zorgt ervoor dat het water door een titanium verwarmer stroomt, waardoor uw ideale temperatuur het hele jaar door behouden blijft.

Zelfs met een kleine achtertuin kunnen u, uw familie en uw vrienden genieten van de luxe ervaring van onderdompelen in een hot tub. Van januari tot december en alle maanden daartussenin, vier elke dag alsof het een vakantie is met je hot tub. Hoewel uw opblaasbare hot tub warm kan blijven tijdens de wintermaanden, als het echt koud weer is, moet u waarschijnlijk uw hot tub afsluiten. Met echt koud bedoel ik gedurende langere tijd op of onder het vriespunt.

Leave a Comment

Required fields are marked *